Foglalás, fizetés, lemondás

Foglaláshoz hívjátok a +36(30) 895-8450 telefonszámot. Csak számkijelzett hívást fogadunk reggel 9 és este 19 óra között.

Bérleti díjak napközbenÉjszakai ajánlataink
konyha - Loft in Love búvóhely, Szigetszentmiklós
konyha - Loft in Love búvóhely, Szigetszentmiklós

Lemondás

Ha mégsem tudtok eljönni, kérjük legkésőbb előző nap mondjátok le a foglalást, hogy más vendégnek tudjuk biztosítani a szállást. Lemondást csak telefonon fogadunk!

Érkezés

E

Kulcsátadás:

a foglalás véglegesítése után az egyeztetett címen és időpontban várunk titeket. Az időponttól maximum 15 perc áll rendelkezésetekre a megérkezésre. Ezen időintervallumban tudjuk a kulcsokat átadni.

E

Pontosság, késés:

ha a fent jelzett időintervallumban a kulcsátadás nem valósul meg, a helyszínt a megbeszélt időpont után 15 perccel elhagyjuk. Késés esetén természetesen az előre foglalt árszabás szerint történik a fizetés, és a lakást az előre megbeszélt időpontban el kell hagynotok.

Távozás

E

Kulcsátvétel:

a időtartam lejártakor a lakáshoz megyünk és átvesszük a kulcsokat.
E

Korai távozás:

a lakást az időintervallum lejárta előtt is elhagyhatjátok, ekkor telefonos jelzésre kb. 10 perc múlva tudjuk a kulcsokat átvenni.

Kiket Várunk?

A szállás két fő fogadására alkalmas. Áraink két főre vonatkoznak.

Ittas, kábítószer hatása alatt álló személyeket, kiskorúakat nem fogadunk. Ha ezt tapasztaljuk, akkor a kulcsok átadását megtagadjuk.

Bérleti díjak napközben

A búvóhelyen csak két fő tartózkodhat! Árképzésünk napközben órára vonatkozik, az éjszakai árak külön vannak feltüntetve. További személyek még látogatóba sem érkezhetnek a szállásra.
A minimális foglalási idő napközben 3 óra, reggel 9 óra és este 19 óra között. Az időintervallum nem csúszhat este 19 óra után.

E
Este 20 órától már csak egész éjszakás foglalást fogadunk!

Éjszakai ajánlataink

E

Éjszaka hétköznap:

vasárnap, hétfő, kedd, szerda vagy csütörtök este 20 órától másnap reggel 8 óráig:

15.000 forint + 300 forint/fő idegenforgalmi adó

E

Éjszaka hétvégén:

péntek és szombat este 20 órától másnap reggel 8 óráig:

16.000 forint + 300 forint/fő idegenforgalmi adó

Hosszabb időszak foglalása

Hosszabb időszak vagy több nap foglalására is van lehetőség, erre külön árszabás vonatkozik, kérd külön ajánlatunkat!

Korai távozás
Ha hamarabb távoznátok, mint ahogy lejár az időintervallum, akkor hívjatok, 10 percen belül a lakásnál vagyunk és átvesszük a kulcsokat.
Kiemelt időszakok

Ha szeretnétek helyeteket bebiztosítani a kiemelt időszakokra (pl. Valentin nap, Húsvét, Nőnap, Karácsony, Szilveszter, hosszú hétvégék), foglaljatok mihamarabb.

Születésnapok, névnapok, évfordulók
Lepd meg kedvesed, feleséged, férjed születésnapja, névnapja vagy évfordulótok alkalmából. Biztosítsd be helyeteket, foglalj időben!

- Loft in Love -

SZIGETSZENTMIKLÓS

Elérhetőségek

+36(30) 895-8450

Kövess Minket!