Foglalás, fizetés, lemondás

Foglaláshoz hívjátok a +36(30) 895-8450 telefonszámot. Csak számkijelzett hívást fogadunk reggel 9 és este 19 óra között.
Email-ben ezen a címen értek el minket: foglalas.loftinlove@gmail.com. A telefonon érkezett foglalások előnyt élveznek!
Bérleti díjakKedvezményes ajánlatok
konyha - Loft in Love búvóhely, Szigetszentmiklós
konyha - Loft in Love búvóhely, Szigetszentmiklós

Lemondás

Ha mégsem tudtok eljönni, kérjük legkésőbb előző nap mondjátok le a foglalást, hogy más vendégnek tudjuk biztosítani a szállást. Lemondást csak telefonon fogadunk! Ha nem történik lemondás, arról a telefonszámról nem fogadunk több hívást.

Érkezés

E

Kulcsátadás:

A foglalás véglegesítése után az egyeztetett címen és időpontban várunk titeket. Az időpont előtt és után 10-10 perc áll rendelkezésetekre a megérkezésre. Ezen időintervallumban tudjuk a kulcsokat átadni.
E

Bejelentkezési adatlap kitöltése:

Érkezéskor kell kitöltenetek a Bejelentkezési adatlapot. Ez a lakás védelmét, illetve a szolgáltatás legalitását szolgálja. Vendégeinkről semmilyen adatot nem tárolunk. Kérjük foglalás előtt látogassatok el az Adatvédelemről szóló oldalunkra.
E

Pontosság, késés:

ha a fent jelzett időintervallumban a kulcsátadás nem valósul meg, a helyszínt a megbeszélt időpont után 10 perccel elhagyjuk. Telefonos kérésre csak akkor megyünk vissza, amennyiben a késés nem haladja meg az egy órát. Késés esetén természetesen az előre foglalt árszabás szerint történik a fizetés, és a lakást az előre megbeszélt időpontban el kell hagynotok.

Ha egy órán belül nem jelentkeztek és nem érkeztek meg, a foglalást töröljük, számotokról több hívást nem fogadunk.

Távozás

E

Kulcsátvétel:

a időtartam lejártakor a lakáshoz megyünk és átvesszük a kulcsokat.
E

Korai távozás:

a lakást az időintervallum lejárta előtt is elhagyhatjátok, ekkor telefonos jelzésre kb. 10 perc múlva tudjuk a kulcsokat átvenni.

Kiket Várunk?

A szállás két fő fogadására van berendezve. Áraink két főre vonatkoznak. Igény esetén több személy elhelyezésére korlátozott lehetőségekkel van mód, ez külön egyeztetést igényel.

Ittas, kábítószer hatása alatt álló személyeket, kiskorúakat nem fogadunk. Ha ezt tapasztaljuk, akkor a kulcsok átadását megtagadjuk.

Bérleti díjak

A búvóhelyen csak két fő tartózkodhat! Árképzésünk órára vonatkozik, nem éjszakára. Harmadik fő tudtunk nélkül még látogatóba sem érkezhet a szállásra.
A minimális foglalási idő napközben 3 óra, reggel 9 óra és este 19 óra között. Az időintervallum nem csúszhat este 19 óra után.

E
Este 20 órától már csak egész éjszakás foglalást fogadunk!

Kedvezményes ajánlataink

E

Éjszaka hétköznap:

vasárnap, hétfő, kedd, szerda vagy csütörtök este 20 órától másnap reggel 8 óráig (12 óra): 14.000 forint
E

Éjszaka hétvégén:

péntek és szombat este 20 órától másnap reggel 10.00 óráig (12+2 ajándék óra): 16.000 forint
E

Hétvége 2 éjszaka:

péntek este 20 órától vasárnap reggel 10 óráig (36+2 ajándék óra): 36.000 forint
E

Teljes hétvége 3 éjszaka:

péntek este 20 órától hétfő reggel 8 óráig (60 óra): 46.000 forint
Szombaton és vasárnap a foglalás 11 órától lehetséges (3-8 órás időintervallumra).
Hétköznap több nap foglalása
Hétköznap több nap foglalására is van lehetőség, erre külön árszabás vonatkozik, kérd külön ajánlatunkat!
több személy elhelyezése
Igény esetén több személy elhelyezésére korlátozott lehetőségekkel van mód, de alapesetben a szállás két fő fogadására van berendezve. Kérjük, ha erre igény van, telefonon érdeklődj a lehetőségekről!
Korai távozás
Ha hamarabb távoznátok, mint ahogy lejár az időintervallum, akkor hívjatok, 10 percen belül a lakásnál vagyunk és átvesszük a kulcsokat.
Kiemelt időszakok
Ha szeretnétek helyeteket bebiztosítani a kiemelt időszakokra (pl. Valentin nap, Húsvét, Nőnap, Karácsony, Szilveszter, hosszú hétvégék), foglaljatok mihamarabb. Ezekre az időszakokra csak foglaló átutalásával vagy befizetésével tudtok foglalni.
Születésnapok, névnapok, évfordulók
Lepd meg kedvesed, feleséged, férjed születésnapja, névnapja vagy évfordulótok alkalmából. Biztosítsd be helyeteket, foglalj időben!

- Loft in Love -

SZIGETSZENTMIKLÓS