Adatvédelem, legalitás

Üzemeltető

Adatvédelmi tájékoztató, szabályzat, elveink

E

Weboldalunk

A www.loftinlove.hu (Üzemeltető) a Weboldal látogatójától (Felhasználó) személyes adatokat semmilyen célra nem kér. A Weboldal használatához a Felhasználónak semmilyen adatot nem kell megadnia. A Weboldal használatán kívül a Weboldalon semmilyen olyan szolgáltatás nem található, aminek igénybevételéhez személyes adat megadására lenne szükség.

A Weboldal megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a Felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a Felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az Üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze – nem is tudja összekapcsolni – személyes adatokkal. A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

E

Személyes látogatás

Vendégeink a szállás elfoglalásakor papíralapú Bejelentkezési adatlapot töltenek ki, melyek tartalmaznak személyes adatokat (ezek: név, születési hely, idő, személyi igazolvány száma, lakcím, telefon, e-mail cím). Ezeket nem tároljuk. Csak és kizárólag addig van ezekre szükség, ameddig a vendég a szálláshelyen tartózkodik. Amennyiben a vendég a szállást elhagyja, a bérleti díjat kiegyenlíti, a lakást sértetlen, valamint a lakás felszerelését rongálásmentes és maradéktalan állapotában visszaszolgáltatja, a Bejelentkezési lapot megsemmisítjük, igény szerint visszaadjuk.

A Bejelentkezési lap kizárólag a lakás védelmét szolgálja.

E

Törzsvendég program

Törzsvendég programunk keretében törzsvendégeinktől 5 foglalás után a telefonos, e-mail-es foglalás mellett SMS-ben is fogadunk foglalást. Törzsvendégekről sem tárolunk semmilyen személyes adatot, foglalását egy előre egyeztetett jelszó vagy nickname segítségével rögzítjük. A törzsvendégek az 5. alkalom után minden 5. foglaláskor 10% kedvezményt kapnak.
Ha törzsvendég szeretnél lenni szigetszentmiklósi búvóhelyünkön, már első alkalommal egyeztess velünk egy nevet vagy jelszót, amiről később felismerünk.

Legalitás

A vállalkozást adószámos magánszemély üzemelteti, a szolgáltatásról minden esetben nyugtát állítunk ki, melyet a szállásdíj átvételekor nyújtunk át. Áfás számla kiállítására nincs mód.

Loft in Love logó - búvóhely Szigetszentmiklóson

Elérhetőség

Telefonszám: +36/30/895-8450
E-mail cím: foglalas.loftinlove@gmail.com
Weblap: www.loftinlove.hu
Facebook: www.facebook.com/loftinloveabuvohely/

- Loft in Love -

SZIGETSZENTMIKLÓS