Adatvédelem, legalitás

Üzemeltető

Adatvédelmi nyilatkozat

E

Weboldalunk

A www.loftinlove.hu (Üzemeltető) a Weboldal látogatójától (Felhasználó) személyes adatokat semmilyen célra nem kér. A Weboldal használatához a Felhasználónak semmilyen adatot nem kell megadnia. A Weboldal használatán kívül a Weboldalon semmilyen olyan szolgáltatás nem található, aminek igénybevételéhez személyes adat megadására lenne szükség. A Weboldal megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a Felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a Felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az Üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze – nem is tudja összekapcsolni – személyes adatokkal. A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

Legalitás

A vállalkozást adószámos magánszemély üzemelteti, a szolgáltatásról minden esetben nyugtát állítunk ki, melyet a szállásdíj átvételekor nyújtunk át. Áfás számla kiállítására nincs mód.
Loft in Love logó - búvóhely Szigetszentmiklóson

Elérhetőség

Telefonszám: +36/30/895-8450 E-mail cím: foglalas.loftinlove@gmail.com Weblap: www.loftinlove.hu Facebook: www.facebook.com/loftinloveabuvohely/

- Loft in Love -

SZIGETSZENTMIKLÓS

Elérhetőségek

+36(30) 895-8450

Kövess Minket!